Roulette Strategie

De beste strategie voor roulette is de even money inzet. Dat betekent dat je een inzet plaatst op de roulettetafel met een verhouding van uitbetaling van één op één. Bij deze strategie heb je de keuze uit verschillende inzetten. Een even money inzet bij roulette is namelijk het inzetten op een even getal of een oneven getal, maar ook het inzetten op de kleur zwart of op de kleur rood. Dat even money de meest simpele strategie bij internet roulette spelen is spreekt voor zich. De kans dat het balletje op rood of zwart of op een even of oneven cijfer valt is groter dan dat je een inzet plaatst op één nummer in de verwachting dat het kogeltje daarop terechtkomt.

Winnen met even money strategie

De kans dat je met een even money strategie wint, is elke ronde weer groot en bijna vijftig procent. Bij een inzet op zwart of rood is de kans net wat kleiner dan vijftig procent, omdat je ook kans hebt dat het kogeltje op het groene vakje 0 terechtkomt. De even money inzet is een van de meest populaire strategieën die ook prima gebruikt kan worden om een speciaal roulettesysteem op los te laten, zoals het Martingale systeem.

Je kunt deze strategie toepassen door telkens dezelfde inzet op oneven, even, zwart of rood in te zetten, maar het is ook mogelijk om tussendoor van inzet te veranderen. Overigens ben je niet beperkt tot het uitsluiten inzetten op een kleur of oneven of even uitkomst. Dit systeem is namelijk ook ideaal om in combinatie met een andere inzet te gebruiken. Zo beperk je het risico en vergroot je de kans op een hogere winst dan alleen een uitbetaling van één op één. Je zult meerdere keren winnen als je dit systeem toepast bij roulette spelen, maar het doel is natuurlijk om ook winst te maken. De even money strategie biedt net als elk ander systeem geen garantie op uiteindelijke winst.

Martingale systeem en even money

Even money is perfect om een andere roulette strategie toe te passen en wel het Martingale systeem. Je kunt bij dit systeem elke keer dat je verliest de inzet dubbel zo hoog maken. De uitbetaling blijft één op één als je op zwart of rood of op even of oneven blijft inzetten, maar de inzet wordt dus elke keer als je een ronde hebt verloren, verdubbeld.

Het enige risico dat je loopt bij de toepassing van deze roulette strategie is dat je geld op kan raken. Dat komt namelijk doordat je steeds moet verdubbelen en dan kan de inzet na een aantal keren verloren te hebben hoog oplopen. Een ander risico dat daaraan is verbonden, is dat je de tafellimiet bereikt en dus gewoonweg je inzet niet meer mag verdubbelen. Het maakt daarbij niet uit of je met een lage inzet of met een hoge inzet speelt, want meer inzetten dan de tafellimiet aangeeft is nu eenmaal niet mogelijk.

Strategie bij gratis roulette

Je kunt eerst gratis roulette spelen en daarbij het even money systeem als beste roulette strategie testen. Zo ontdek je of het systeem echt werkt en het meeste winst oplevert of dat je beter ook nog van de Martingale strategie gebruik kunt maken. Probeer het niet één keer, maar ook een volgende speelsessie weer als je gratis roulette gaat spelen. Als je er zelf overtuigd van bent dat even money de beste roulette strategie is, dan kun je voor geld gaan gokken. Zorg wel dat je een limiet instelt en niet alleen bij verlies, maar ook bij winst tijdig stopt met roulette spelen in het online casino.